laadpaalbeter

Ede, 19 april 2021.  Het wagenpark van Cicom & Copier bestaat inmiddels voor bijna de helft uit elektrische auto’s. Vandaag is, om deze auto’s ook op het werk op te kunnen laden, op de parkeerplaats van Cicom & Copier een laadpaal geplaatst. Deze laadpaal is een omgebouwde ANWB-praatpaal die door de mobiele telefonie zijn functie aan de rijksweg verloren heeft. De voormalige ANWB-praatpaal krijgt op de parkeerplaats van Cicom & Copier een ‘tweede leven’. De laadpaal is voorzien van de nieuwste technische snufjes en ontwikkelingen. Zo heeft de laadpaal een eenvoudig aanmeld- en startsysteem, is er een toegangsregistratie en is er een vast laad-snoer terwijl er ook met een eigen snoer kan worden geladen.

 Cicom & Copier wil de wereld zo goed mogelijk overdragen aan de volgende generaties. Daarvoor maken wij plannen voor de ‘optimale’ buitenruimte. Natuurlijk produceren wij daarbij zo min mogelijk C02 - uitstoot en zorgen ervoor dat onze productiemiddelen zo veel als mogelijk herbruikbaar zijn. Het gebruik van elektrische auto’s en de circulaire laadvoorziening draagt bij aan de hoge C02 –reductie-prestatie die Cicom & Copier nastreeft. Hiervoor zal op korte termijn een certificering gaan plaatsvinden.

 De werkzaamheden leiden momenteel slechts tot een kleine overlast in de straat omdat veel medewerkers nu vanuit huis werken en bovendien een aantal medewerkers met de fiets naar het werk zijn gekomen.  Met de laadpaal is Cicom & Copier voorbereid op de verwachting dat we binnenkort weer meer vanuit kantoor kunnen gaan werken.