lezinglaaghangendfruit

Gorinchem, 16 maart 2022. Afkoppelen van regenwater is standaard bij nieuwbouw en grote onderhoudsprojecten. Daar mag dit ‘meeliften’ veel geld kosten. Waar niks staat gepland of geen klachten zijn gebeurt niks. Het regenwater zal daar naar het gemengd stelsel blijven lopen. Juist daar ligt veel meer resultaat voor minder geld. Tijd voor een eigen FCL/ECL! (geldstroom).

Eigenlijk is er maar één waterketen in Nederland die steeds meer een geheel gaat vormen. Een keten die gelukkig meer en meer samenwerkt om de uitdagingen op het gebied van circulariteit, energietransitie, klimaatadaptie en waterveiligheid aan te gaan.

Aqua Nederland is dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Tijdens Aqua Nederland wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht.

Tom Nagtegaal, adviseur/ projectmanager bij Cicom & Copier en bestuurslid van de infracampus Harderwijk/IKN is door de beursorganisatie gevraagd meer te vertellen over zijn ‘stokpaardje’: het benutten van gemakkelijke afkoppelkansen – ‘het plukken van het laaghangende fruit’. Tom is 16 maart één van de sprekers in het stedelijk watertheater op de beurs. Kom luisteren naar zijn verhaal!

Zie voor het gehele programma: Programma | Aqua Nederland Vakbeurs