erikenlars1612947686

Ede, 8 februari 2021. In december hebben wij Erik Boltjes aan ons kunnen binden die vanaf 1 februari de taken gaat invullen van teamleider/projectleider afdeling ontwerp en voorbereiding. Erik werkte in een projectleidersfunctie bij IDDS in Noordwijk. Hij is kortgeleden verhuist naar het oosten van het land en is daarom erg blij met een werklocatie op korte reistijd van zijn woonplaats. Met zijn hbo- opleiding Civiele Techniek en werkervaring bij ingenieursbureaus MUG, Iv-Infra en IDDS hebben wij enorm veel vertrouwen in de komende tijd waarin wij weer gaan groeien! Erik, welkom en succes. We wensen je veel werkplezier en bovenal een prettige samenwerking!

Vandaag is ook Lars Mastebroek begonnen bij Cicom & Copier. Vanuit onze relaties (dank Roy!) werd gevraagd of wij, omdat wij erkend leerbedrijf zijn, voor Lars een goede stageplek hebben. Lars studeert aan de hogeschool Windesheim in Zwolle en woont op korte afstand van ons kantoor in Ede. Lars heeft inmiddels al stage-ervaring bij aannemers en wil nu eens zien hoe een ingenieursbureau werkt. Lars koos voor Cicom & Copier omdat hij verwacht met veel meer aspecten in aanraking te komen dan bij de bekende grotere ingenieursbureaus. Lars, wij denken dat je de goede keuze hebt gemaakt. We gaan eraan werken jouw stage een succes te laten worden!

 Ook werken bij Cicom & Copier?  Wij zoeken nog een tekenaar/ontwerper en een ervaren projectleider!  Zie:  https://www.c2engineers.nl/vacatures/