larsmastebroekcicomcopier

Ik heb tijdens mijn 20 weken durende stage bij C&C mogen werken aan diverse projecten, welke allen hun eigen uitdagingen met zich mee brachten. Voorbeelden van projecten waaraan ik heb gewerkt zijn:

  • Het schrijven van een bestek, incl. aanbesteding
  • Diverse bouw- en woonrijp maken tekeningen
  • Een onderzoek naar een lekkage in een parkeerkelder
  • Het opstellen van een waterhuishoudkundig plan

Deze verschillende projecten hebben ervoor gezorgd dat ik mij breed heb kunnen ontwikkelen, en zeker geen eentonige stage heb gehad.

Binnen de organisatie wordt zo goed omgesprongen met stagiaires; de projecten waaraan ik heb gewerkt sloten goed aan op de competenties welke ik voor mijn opleiding moet behalen. Ook is iedereen bereid te helpen, mits je dit aangeeft natuurlijk!

Het leuke is dat eigenlijk elke medewerker wel zijn eigen specialistische vakgebied heeft, waardoor er enorm veel kennis aanwezig is binnen de organisatie. Hierdoor heb ik bij veel disciplines een kijkje in de keuken mogen nemen.

Kortom, een erg leerzame periode waarin ik veel heb geleerd en ook erg veel plezier heb gehad met mijn collega’s. Voor wie meer wil leren over het gehele traject tussen planvorming en realisatie is bij C&C aan het juiste adres!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lars heeft na zijn stageperiode nog flink wat vakantiewerk bij Cicom & Copier uitgevoerd.  Hij gaat nu verder met zijn studie aan de hogeschool Windesheim in Zwolle. Ook stagelopen bij Cicom & Copier?   Neem contact op met Tom Nagtegaal,  telefoon 06-23478203.