Contractmanager

Ben jij in staat om een succesvol team van mensen te managen? En heb jij het vermogen om samen met dit team contracten te realiseren en uit te bouwen? Kun jij op een opbouwende wijze omgaan met de opdrachtgever en contractuele issues bespreken en afronden? Dan is dit jouw baan!

Wat ga je doen?
Als Contractmanager ben je eindverantwoordelijk voor de realisatie van je contracten. Vanaf het opstellen van offertes tot en met de implementatie van het contract en het managen hiervan behoort tot je takenpakket. Jij gaat op tactisch strategisch niveau in gesprek met je klant en focust hierbij op het vertalen van de klantbehoefte in werkbare en innovatieve processen. Je onderzoekt de mogelijkheden om het contract uit te diepen en de service richting de klant uit te breiden. Je bent een coachende manager en stimuleert je team om te streven naar optimale klanttevredenheid.

       Overige werkzaamheden:

  • Leidend in organiseren, plannen, inzet van mensen en toezien op een juiste realisatie tegen de juiste prestatie-eisen en financiële doelstellingen;
  • Centraal aanspreekpunt voor ons gehele projectteam, inclusief de relatie met opdrachtgever en derde partijen;
  • Opbouwen, onderhouden en uitbreiden van je klantrelaties;
  • Uitbrengen van (innovatieve) voorstellen op zowel onderhoud als technisch gebied.

Wie zoeken wij?
Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding en specifieke kennis van civiele DB(F)M contracten. Je hebt meerdere jaren werkervaring in een complexe contractomgeving, waarbij de dienstverlening naar de klant centraal staat. Je bent in staat om complexe contracten te managen. Als contractmanager communiceer je gemakkelijk binnen alle lagen van de organisatie ben je resultaatgericht en gedreven om het beste uit de mensen uit je team te halen.

Wat bieden wij?
Onze professionele medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen en dat beloven we ook.

  • Wij bieden een uitstekend salaris, passend bij de zwaarte van de functie.
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.
  • Binnen ons bedrijf zijn volop kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ons motto is; wat mensen leuk vinden om te doen, doen ze ook het beste

Over ons:
Een van de pijlers van ons bedrijf is de afdeling Inframanagement. Wij leveren specialisten aan IPM teams van onszelf, Opdrachtgevers en Opdrachtnemers. Dit in zowel de voorbereidings-  als realisatiefase van projecten.
C2 Engineers is bezig met aansprekende projecten zoals bijvoorbeeld het contract voor de levering van het Technische team voor Via15 aan RWS.

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan zien wij jouw CV en motivatie voor deze rol graag per mail tegemoet.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan Dijkstra (06-22208746), j.dijkstra@c2engineers.nl

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld. Detacheringsbureaus hoeven niet te reageren.

neem contact op