Adviseur/werkvoorbereider geluidisolatie

Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij je zowel in het veld als op kantoor je werkzaamheden verricht? Vind je het interessant om aan zowel infra als bouwkundig gerelateerde vraagstukken te werken? En lijkt het je leuk om bij een kleine maar ambitieuze organisatie aan de slag te gaan? Dan komen we graag met je in contact!

WERKZAAMHEDEN

Als Werkvoorbereider op het gebied van geluidisolatie ga je ervoor zorgen dat het geluidsniveau in woningen langs snelwegen en spoorlijnen wordt gereduceerd tot het wettelijk toegestane niveau. De werkzaamheden per woning bestaan o.a. uit:

 • Het inspecteren van de woning;
 • Het berekenen van het huidige geluidsniveau per verblijfsruimte;
 • Het samenstellen en ontwerpen van een optimaal pakket met isolatiemaatregelen;
 • Het toelichten en afstemmen van het isolatieaanbod met de woningeigenaar;
 • Verslaglegging richting de opdrachtgever. 

Kortom een breed en afwisselend takenpakket, bestaande uit een combinatie van inspectiewerkzaamheden, dataverwerking, werkvoorbereiding, advisering en omgevingsmanagement. In mindere mate worden ook calculaties en vergunningsaanvragen gedaan. 

Het is mogelijk om zelfstandig alle werkzaamheden per woning van A tot Z uit te voeren. Sluiten bepaalde onderdelen beter (of minder goed) aan bij je persoonlijke kwaliteiten en interesses dan is het ook mogelijk je te specialiseren op bepaalde onderdelen van het proces. Doorgaans wordt er aan tientallen woningen tegelijkertijd gewerkt. Dit brengt een organisatorische uitdaging met zich mee, waarbij een goede samenwerking  met het projectteam de basis is om het overzicht te bewaken.

Nog weinig of geen ervaring op het gebied van geluidisolatie? Middels een interne opleiding van onze ervaren experts leer je om gaan met de specifieke rekensoftware en word je opgeleid tot een specialist!

FUNCTIE-EISEN

Jij hebt:

 • Een afgeronde technische opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur bouwkunde of civiele techniek;
 • Een gestructureerde en nauwkeurige werkwijze;
 • Goede communicatieve en schrijfvaardigheden;
 • Ambitie om bouwkundige kennis op te doen op gebied van woningbouw(renovaties);
 • Ambitie om je te verdiepen in akoestiek en bijbehorende rekensoftware. 

Jij bent: 

 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Efficiënt en flexibel;
 • Klantgericht;
 • Zelfstandig en proactief;
 • Teamspeler.

Wat kun je van ons verwachten

C2 Engineers is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als informeel maar wel uiterst professioneel.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Plezier in je werk en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. Daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Wie zijn wij

C2 Engineers is een modern en praktisch advies- en ingenieursbureau, gevestigd in Ede, met 20 gedreven medewerkers. Onze projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen in de buitenruimte. Dat doen wij niet alleen op basis van traditionele RAW bestekken, maar steeds meer op basis van bouwteam overeenkomsten en UAV-gc contracten. Met onze opdrachtgevers werken we in een dynamische wereld waarbij thema’s als duurzaamheid, klimaat, energietransitie en digitalisering steeds belangrijker worden.

Wij zoeken daarom mensen die kansen zien en pakken. Wij werken samen met onze mensen aan de ontwikkeling van C2 Engineers en willen dat medewerkers plezier hebben in wat ze doen, de juiste dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Ben jij de professional met interesse in infra en bouwkundige vraagstukken en stimuleer jij onze groei? Kom kennismaken en neem contact op met Jan Dijkstra, e-mail: j.dijkstra@c2engineers.nl, Tel: 06-22208746.

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld.