Projectleider

Ben jij in staat om een succesvol team van mensen te managen? En heb jij het vermogen om samen met dit team de doelstellingen te realiseren? Lukt het jouw om de volledigheid van het ontwerp te borgen? Kun jij op een opbouwende wijze omgaan met de opdrachtgever? Dan is dit jouw baan!

Wij willen ons team versterken en zijn op zoek naar een projectleider die klaar is voor een nieuwe stap in zijn/haar carrière. Je werkt nu als projectleider of projectcoördinator bij een ingenieursbureau, een overheidsinstantie of een aannemer en hebt ervaring in de Infra sector.

Door teamwork en nauwe samenwerking met de opdrachtgever zorg je ervoor dat de processen optimaal verlopen en het initiatief voor het realiseren van de opdracht bij ons in goede handen is.

Is het oppakken van nieuwe uitdagende innoverende infraprojecten je op het lijf geschreven, heb je de gevraagde ervaring en beschik je over uitstekende leidinggevende kwaliteiten reageer dan snel. We komen graag met je in contact!

FUNCTIE-EISEN

Jij hebt:

 • Voldoende ervaring en de benodigde kennis om ons (ontwerp) team aan te sturen;
 • Ervaring in het bewaken van tijd, budget, kwaliteit van producten;
 • Ruime ervaring in het inzichtelijk houden van scoop en mogelijke afwijkingen hierop signaleren en rapporteren;
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Kennis van RAW en UAV-GC.

Jij bent: 

 • Efficiënt en flexibel;
 • Zelfstandig en proactief;
 • Teamspeler.

BEDRIJFSPROFIEL

C2 Engineers is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als informeel maar wel uiterst professioneel.

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van contractvorming en adviseren onze opdrachtgevers bij de toepassing en organisatie hiervan. Onze mensen weten waar ze het over hebben; het zijn professionals. C2 Engineers is een modern en praktisch advies- en ingenieursbureau gevestigd in Ede met 25 gedreven medewerkers.

Hierbij geldt 'afspraak = afspraak'

Wat hebben wij je te bieden?

 • Kostenmanagement en kostenramingen

              Het managen en bewaken van de kosten in de verschillende projectfasen

 • Projectmanagement

             Begeleiden van integrale projecten

 • Contractmanagement en het opstellen van contracten

             Opstellen, toetsen en begeleiden van diverse contractvormen

 • Interimmanagement

            Organisatieondersteuning, verander- en verbeteringsprocessen zowel voor overheid als commerciële organisaties

 • Risicomanagement

            Organiseren van risicosessies, toetsen en begeleiden van risico’s van projecten

 • Omgevingsmanagement

            Communicatie met de omgeving, relevante partijen, begeleiden van vergunningstrajecten

Wie zoeken wij?
Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding en meerdere jaren werkervaring, waarbij de dienstverlening naar de klant centraal staat. Als projectleider communiceer je gemakkelijk binnen alle lagen van de organisatie, ben je resultaatgericht en gedreven om het beste uit de mensen uit je team te halen.

Wat bieden wij?

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto, laptop en telefoon van de zaak, bieden wij de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Interessante en uitdagende projecten, plezier in je werk en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding. 

Dus… wat houd je tegen? 

Kom kennismaken en neem contact op met ons kantoor in Ede, T: 0318-25 35 00.

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld