Projectleider

Ben jij in staat om een succesvol team van mensen te managen? En heb jij het vermogen om samen met dit team de doelstellingen te realiseren? Lukt het jouw om de volledigheid van het ontwerp te borgen? Kun jij op een opbouwende wijze omgaan met de opdrachtgever? Dan is dit jouw baan!

Wij willen ons team versterken en zijn op zoek naar een projectleider die klaar is voor een nieuwe stap in zijn/haar carrière. Je werkt nu als projectleider of projectcoördinator bij een ingenieursbureau, een overheidsinstantie of een aannemer en hebt ervaring in de Infra sector.

Door teamwork en nauwe samenwerking met de opdrachtgever zorg je ervoor dat de processen optimaal verlopen en het initiatief voor het realiseren van de opdracht bij ons in goede handen is.

Is het oppakken van nieuwe uitdagende innoverende projecten je op het lijf geschreven, heb je de gevraagde ervaring en beschik je over uitstekende leidinggevende kwaliteiten reageer dan snel. We komen graag met je in contact!

FUNCTIE-EISEN

Jij hebt:

  • Voldoende ervaring en de benodigde kennis om ons (ontwerp) team aan te sturen;
  • Ervaring in het bewaken van tijd, budget, kwaliteit van producten;
  • Ruime ervaring in het inzichtelijk houden van scoop en mogelijke afwijkingen hierop signaleren en rapporteren;
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Kennis van RAW en UAV-GC;

Jij bent: 

  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Efficiënt en flexibel;
  • Zelfstandig en proactief;
  • Teamspeler;

BEDRIJFSPROFIEL

C2 Engineers is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als informeel maar wel uiterst professioneel.

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van contractvorming en adviseren onze opdrachtgevers bij de toepassing en organisatie hiervan. Onze mensen weten waar ze het over hebben; het zijn professionals. De meesten hebben voor aannemers en/of overheden gewerkt. Wij kennen de belevingswerelden van beide en stellen ons uiteraard onafhankelijk op.

Hierbij geldt 'afspraak = afspraak'

Wat hebben wij je te bieden?
  
•   Kostenmanagement en kostenramingen
    Het managen en bewaken van de kosten in de verschillende projectfasen
•   Projectmanagement
    Begeleiden van integrale projecten
•   Contractmanagement en het opstellen van contracten
    Opstellen, toetsen en begeleiden van diverse contractvormen
•   Interimmanagement
    Organisatieondersteuning, verander- en verbeteringsprocessen zowel voor overheid als commerciële organisaties
•   Risicomanagement
    Organiseren van risicosessies, toetsen en begeleiden van risico’s van projecten
•   Omgevingsmanagement
    Communicatie met de omgeving, relevante partijen, begeleiden van vergunningstrajecten

 Wie zoeken wij?
Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding en meerdere jaren werkervaring, waarbij de dienstverlening naar de klant centraal staat. Als projectleider communiceer je gemakkelijk binnen alle lagen van de organisatie, ben je resultaatgericht en gedreven om het beste uit de mensen uit je team te halen.

Wat bieden wij?

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto, laptop en telefoon van de zaak, bieden wij de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Interessante en uitdagende projecten, plezier in je werk en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding. 

Dus…wat houd je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Jan Dijkstra, j.dijkstra@c2engineers.nl, T: 06-22208746

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld.