Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij je zowel in het veld als op kantoor je werkzaamheden verricht? Heb je een goed beeld van ecologie binnen de maatschappelijke vraagstukken van vandaag de dag? En lijkt het je leuk om bij een kleine maar ambitieuze organisatie aan de slag te gaan? Dan komen we graag met je in contact!

WERKZAAMHEDEN

Als ecoloog bij C2 engineers heb je een diverse werkpakket. Je komt op veel locaties en je wordt meegenomen in allerlei soorten projecten. Zo controleer je bijvoorbeeld of onze plannen rondom een Natura 2000-gebied mogelijk zijn met de zogeheten habitattoets, welke effecten zouden kunnen optreden die nadelig zijn op de aanwezige plant- & diersoorten en hoe we dit kunnen voorkomen zodat  de Wet natuurbescherming niet wordt overtreden. Quickscans, en ook nadere onderzoeken, passende beoordelingen en natuurtoetsen, gedragscodes, het opstellen van werkprotocollen en het aanvragen van ontheffingen binnen onze integrale projecten vallen onder jouw werkzaamheden. Je werkt dan in een projectteam onder leiding van een projectleider(50%).

Daarnaast ga jij je zelfstandig bezighouden met de directe ecologische advisering aan opdrachtgevers. Vaak zijn dit initiatiefnemers van projecten als ontwikkelaars of gemeenten, woningbouwverenigingen of andere adviesbureaus en aannemers. Je draagt dan jouw eigen projecten, vanaf het de offerteaanvraag tot en met de facturatie (50%).

Wij zijn daarom op zoek naar een leuke collega die met zijn/haar vakkennis zowel in een projectteam kan werken als zelfstandig opdrachten uit kan voeren.

Kortom een breed en afwisselend takenpakket, bestaande uit een combinatie van buiten en binnen, in een team en zelfstandig, dataverwerking, advisering, ontheffingen en vergunningsaanvragen. 

FUNCTIE-EISEN

Jij hebt:

 • minimaal 2 jaar werkervaring als ecoloog;
 • kennis van wet- en regelgeving rondom ecologie;
 • kennis van ecosystemen, habitat en soortenkennis.

  Jij bent: 

  • communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Efficiënt en flexibel;
  • Klantgericht;
  • Zelfstandig en proactief;
  • Teamspeler.

  Wat kun je van ons verwachten

  C2 Engineers is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als informeel maar wel uiterst professioneel.

  Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Plezier in je werk en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. Daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

  Wie zijn wij

  C2 Engineers is een modern en praktisch advies- en ingenieursbureau, gevestigd in Ede, met ruim 20 gedreven medewerkers. Onze projectleiders en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen in de buitenruimte. Dat doen wij niet alleen op basis van traditionele RAW bestekken, maar steeds meer op basis van bouwteam overeenkomsten en UAV-gc contracten. Met onze opdrachtgevers werken we in een dynamische wereld waarbij thema’s als duurzaamheid, klimaat, energietransitie en digitalisering steeds belangrijker worden.

  Wij zoeken daarom mensen die kansen zien en pakken. Wij werken samen met onze mensen aan de ontwikkeling van C2 Engineers en willen dat medewerkers plezier hebben in wat ze doen, de juiste dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

  Ben jij de professional met interesse voor ecologische vraagstukken en stimuleer jij onze groei? Kom kennismaken en neem contact op met Jan Dijkstra, e-mail: j.dijkstra@c2engineers.nl, Tel: 06-22208746.

  Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld.