Adviseur Duurzaamheid en Circulaire bouwmethodiek

De komende periode zal er steeds meer door een andere bril worden gekeken naar de aanleg van de openbare ruimte. De transitie naar een duurzame samenleving is volop aan de gang. Om onze infraprojecten en opdrachtgevers te helpen duurzaamheid en circulariteit toe te passen, de energietransitie in de GWW-sector te versnellen en Nederland klimaatbestendig te maken zijn wij opzoek naar een ambitieuze nieuwe collega die klaar is voor een stap in zijn/haar carrière.

Wij helpen onze klanten om duurzaamheid in hun opgaven inzichtelijk en concreet te maken en bieden handvaten om ook echt met duurzaamheid en circulaire bouwmethodes aan de slag te gaan.

Je wordt ons gezicht in de markt voor een duurzame GWW en je adviseert onze opdrachtgevers met het bedenken van effectieve oplossingen voor hun duurzaamheidsvraagstukken. Je breidt je netwerk uit en vertaalt de adviezen in een offerte en het aannemen van opdrachten. Ook werk je zelf als projectleider en/of consultant mee aan projecten.

Doordat je een proactieve rol aanneemt en actief de markt betreedt weet jij wat er in de markt speelt en waar de behoeften van onze opdrachtgevers liggen, maar ook van onze medewerkers.

Wat zien wij graag in jou terug…

  • Sterke drive om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van onze samenleving;
  • Ontwikkelen van nieuwe circulaire- en duurzaamheidsproposities voor de GWW;
  • Enthousiaste en gedreven persoonlijkheid;
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Commerciële vaardigheden;
  • Prestaties kwantificeren via bijvoorbeeld MKI, LCA, DuboCalc;
  • Vertalen van beleid en ontwikkeltrajecten naar concrete projecten;
  • Opstarten van nieuwe innovatieve circulaire bouwmethodes;

Wat kun je van ons verwachten…

C&C is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als informeel maar wel uiterst professioneel.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Plezier in je werk en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. Daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Wie zijn wij…

C&C is een modern en praktisch advies- en ingenieursbureau, gevestigd in Ede, met 20 gedreven medewerkers. Onze projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen in de civiele techniek. Dat doen wij niet alleen op basis van traditionele RAW bestekken, maar steeds meer op basis van bouwteam overeenkomsten en UAV-gc contracten. Met onze opdrachtgevers werken we in een dynamische wereld waarbij thema’s als duurzaamheid, klimaat, energietransitie en digitalisering steeds belangrijker worden.

Wij zoeken daarom mensen die kansen zien en pakken. Wij werken samen met onze mensen aan de ontwikkeling van C&C en willen dat medewerkers plezier hebben in wat ze doen, de juiste dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Ben jij de professional die alles weet van duurzaamheid/circulaire bouwmethodes en stimuleer jij onze groei? Kom kennismaken en neem contact op met Jan Dijkstra, e-mail: j.dijkstra@c2engineers.nl,  Tel: 06-22208746. Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld.